Νέοι Επιβάτες – Θεσσαλονίκη

Οι Νέοι Επιβάτες, κοντά στη Θεσσαλονίκη, αμέσως μετά την Περαία αποτελούν μια πολύ καλή επιλογή για άνετη βόλτα στον φαρδύ πεζόδρομο δίπλα στην παραλία, με θέα στη Θεσσαλονίκη, εντυπωσιακά ηλιοβασιλέματα και καλό φαγητό στις πολλές ψαροταβέρνες.

IMG_9881-2

Μετά από διάφορες επισκέψεις έχω ξεχωρίσει τις παρακάτω:

  • Καπετάν φουρτούνας:  Από τις πιο καλές ποιοτικά, αλλά και με λίγο πιο ακριβές τιμές. Όλα πολύ φρέσκα και νόστιμα, αλλά υπάρχει ένα θέμα εξυπηρέτησης καθώς κατά διαστήματα οι παραγγελίες σταματάνε και μπορεί να υπάρξει μεγάλη καθυστέρηση. Καλύτερα σε ώρες που δεν υπάρχει πολύ κόσμος.
  • Όστρακο: Επίσης πολύ καλή ποιότητα, ίσως λίγο καλύτερες τιμές και αναμενόμενη εξυπηρέτηση. Μόνο αρνητικό τα τραπέζια πολύ κοντά μεταξύ τους.
  • Η σερβιτόρα κρύβεται πίσω από την κουρτίνα: η πιο rock ψαροταβέρνα (και κρέας) στους Νέους Επιβάτες. Καλή εξυπηρέτηση, τιμές, ποιότητα.
  • Αχ Νίκο, Αχ: πιο οικονομική επιλογή, με λίγο χαμηλότερη ποιότητα, γρήγορη εξυπηρέτηση.

Υπάρχει και μια έκπληξη, η πιτσαρία στην πλατεία μπροστά από το parking και τον ντόκο των Νέων Επιβατών είναι από τις καλύτερες.

IMG_9917

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.